Crema pentru hemoroizi sau hemoroidectomia? Ce tratament este mai eficient

Crema pentru hemoroizi sau hemoroidectomia? Ce tratament este mai eficient

Crema pentru hemoroizi sau hemoroidectomia? Aceasta este prima intrebare pe care si-o pune orice persoana dupa ce afla ca sufera de boala hemoroidala. In articolul urmator vom prezenta avantajele si dezavantajele fiecarui tratament pentru hemoroizi, fie ca este vorba de interventie chirurgicala sau de cel neinvaziv facut in confortul propriei locuinte.

Hemoroizii sunt cea mai intalnita afectiune din lume, mai devreme sau mai tarziu, mai mult de jumatate din populatia globului urmand a dezvolta aceasta boala. Primul pas pe care trebuie sa-l faca o persoana care are simptomele specifice hemoroizilor este vizita la medicul specialist. Acesta va pune un diagnostic precis dupa o consultatie amanuntita care presupune o examinare digitala si o anoscopie. Din pacate, medicii de specialitate au tendinta de a indruma pacientul direct catre o interventie chirurgicala, ceea ce nu reprezinta intotdeauna solutia corecta. Mai ales daca este vorba de persoanele care se afla in stadiul incipient al bolii, mai precis in stadiile I si II ale hemoroizilor.

Hemoroidectomia nu este intotdeauna cea mai eficienta solutie

Hemoroidectomia, cea mai frecventa interventie chirurgicala impotriva hemoroizilor, este o solutie invaziva, extrem de dureroasa, scumpa si nu intotdeauna necesara. Hemoroidectomia nu este singura interventie invaziva pe care medicii o propun pacientilor ligaturarea, crioterapia si scleroterapia fiind alte cateva metode de tratament chirurgical al hemoroizilor. Daca hermoroizii sunt in stadiul incipient, gradele I si II, interventiile de tip chirurgical nu sunt tocmai cele mai indicate metode de tratament.

În aceste cazuri, cremele pentru hemoroizi sunt o soluție neinvazivă și eficientă în majoritatea cazurilor. Pentru cazurile ușoare și medii, cremele si gelurile sunt soluția eficientă și naturală care au efecte rapide și pe termen lung. Totodată cremele pentru hemoroizi sunt foarte bune și pentru profilaxie dar și în perioada de recuperare după o hemoroidectomie sau o alta interventie invaziva impotriva bolii hemoroidale.

Crema Hemofarm, cel mai bun tratament pentru hemoroizi

Crema Hemofarm este un tratament pentru hemoroizi, neinvaziv si cu rezultate vizibile dupa prima aplicare. Acest remediu eficient pentru hemoroizi este la indemana oricui si trateaza atat afectiunea in sine, cat si cauzele care o provoaca. Elimina rapid durerea, mancarimile si starea de disconfort cauzate de hemoroizi si fisurile anale.

Crema Hemorfarm este un tratament inovativ pentru hemoroizi datorita spectrului complet de actiuni pentru aceasta afectiune: antihemoroidal, antiinflamator si cicatrizant. Hemofarm este o crema, suta la suta naturala, realizata la cele mai inalte standarde de calitate prin prelucrare manuala.

Pe site-ul oficial al producătorului, singurul atestat din România, exista numeroase păreri și opinii care vor confirma toate avantajele acestui tratament revoluționar pentru hemoroizi.
Crema Hemofarm se poate comanda dând un click aici. Pachetul cu unguentul dar și cele două bonusuri gratuite despre tratamentul hemoroizilor si profilaxia acestei afectiuni le veți primi prin poștă cu plata ramburs.

Lasă un răspuns

Close Menu
×

Cart

Deschide Whatsapp
Scan the code
Salutare !
Cu ce te putem ajuta?
Apeleaza