Cum se aplica crema pentru hemoroizi. Recomandari

Cum se aplica crema pentru hemoroizi. Recomandari

Hemoroizii sunt o boală cronică și, în marea majoritate a cazurilor, simptomele persistă o lungă perioadă de timp și se repetă constant. Lăsați netratați, hemoroizii se agravează în timp și vor fi mai greu de vindecat.

Cat dureaza hemoroizii?

Există și situații în care hemoroizii sunt mici, iar simptomele pot dispărea în câteva zile fără un tratament specializat. Totusi este necesar să fie făcute câteva modificări esențiale ale dietei alimentare și stilului de viață. În alte cazuri, hemoroizi interni devin atât de mari, încât ies din anus. Aceștia se numesc hemoroizi prolaps. Hemoroizii prolapsați necesită mai mult timp pentru a se vindeca și pot necesita tratament de la un medic.
Unele femei vor dezvolta hemoroizi în timpul sarcinii. Acest lucru se datorează faptului că presiunea crescută în abdomen, în special în al treilea trimestru, poate face venele din rect și anus mai mari. Hormonii sarcinii pot duce, de asemenea, la umflarea venelor din zona anală. Dacă hemoroizii apar în timpul sarcinii, simptomele pot dura până la naștere. În anumite cazuri, femeile care au născut au nevoie de un tratament specific pentru a scăpa de hemoroizi.
Pentru un diagnostic precis este indicată o vizită la medicul de specialitate care va efectua un examen amănunțit. De obicei, persoanele cu vârsta de peste 50 de ani ar trebui să facă o colonoscopie periodică mai ales are antecedente gastrointestinale în familie.

Cum se aplica crema pentru hemoroizi. Recomandari

În prezent există o varietate de remedii pentru hemoroizi cu care pacienții se pot trata în confortul locuinței proprii. Cremele de hemoroizi sunt un tratament eficient si convenabil pentru majoritatea persoanelor care suferă de hemoroizi, deoarece pot fi achiziționate fără prescripție medicală și utilizate în intimitatea casei. Aceste creme sunt eficiente și oferă o ușurare rapidă a simptomelor hemoroizilor, cum ar fi durerea, mâncărimea și arsurile. Indiferent de crema de hemoroizi pe care o alegeți, va trebui aplicată de mai multe ori pe zi, mai ales dimineața și noaptea. Iata cum se aplica, corect, crema pentru hemoroizi.

Pentru uz extern:

Zona afectată trebuie curățată bine și uscată cu atenție pentru a nu se irita. Mâinile trebuie spălate bine cu apă caldă și săpun înainte și după aplicarea cremei. Este de preferat să fie folosită o mănușă chirurgicală de unică folosință. Se ia o cantitate mică de cremă pe deget și se aplică pe exteriorul anusului.

Pentru uz intern:

Anumite creme pot fi aplicate în interiorul anusului. Cel mai bine este ca aplicarea internă să aibă loc după scaun și igienizarea atentă a zonei afectate. Apoi, după ce mâinile au fost la rândul lor spălate bine, se ia o cantitate suficientă de cremă și se aplică cu grijă în interiorul anusului. S-ar putea să fie mai ușor dacă pacientul va fi așezat lateral cu genunchiul de sus ridicat spre piept. După aplicare, este recomandat ca persoana să rămână culcată timp de câteva minute și să evite mersul la toaletă pentru scaun timp de o oră.

Lasă un răspuns

Close Menu
×

Cart

Deschide Whatsapp
Scan the code
Salutare !
Cu ce te putem ajuta?
Apeleaza